Giresun’a Prestij Caddeler Değer Katıyor – Giresun Kerasus Haber
DOLAR

43,7407$% 0.06

EURO

51,9608% 0.02

STERLİN

59,6799£% 0.02

GRAM ALTIN

7.016,38%0,02

ÇEYREK ALTIN

11.863,00%0,07

BİST100

14.339,30%1,12

BİTCOİN

3010671฿%0.121

Sabah Vakti a 02:00
Giresun KAR YAĞIŞLI -2°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
X


Giresun’a Prestij Caddeler Değer Katıyor

Giresun’da yenilenen caddeler hem beğeni kazanıyor hem de esnafları memnun ediyor.

Giresun Belediyesi’nin büyüyen ve gelişen Giresun için gerçekleştirdiği Prestij Cadde projesi kapsamında yenilediği caddeler, hem yerel vatandaşların hem de Giresun’a gelen ziyaretçilerin beğenisini kazanarak bölgedeki esnafları memnun ediyor.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun göreve gelmesi ile birlikte hayata geçirdiği Prestij Cadde projeleri kapsamda, Nihatbey Caddesi, Pazar Caddesi ve Fatih Caddesi hem estetik hem de işlevsel açıdan büyük bir iyileşmeyi beraberinde getirdi.

Yenilenen caddeler, yaya ve trafik güvenliğinin ön planda tutularak düzenlemesi ile modern ve şık görünümleri ile Giresun’a değer katıyor. Vatandaşların ve şehrin ihtiyacını gidermek adına gerçekleştirilen yenilenme süreçlerinin tamamlanması ile birlikte caddelerin mevcut yoğunluğunun arttığı gözlemleniyor.

Vatandaşların gündelik yaşantısında güvenle yoğun bir şekilde kullandığı caddeler ile esnafın memnuniyeti ve işlerinin canlanması da bu tür dönüşüm projelerinin değerini bir kez daha ortaya koyuyor.

ŞENLİKOĞLU: “OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER BİZİ MOTİVE EDİYOR”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: “Giresun’umuzu, modern ve daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için tüm birimlerimizle gece gündüz demeden çalışıyoruz. Cadde ve sokaklarımızı dönüştürüp modern bir görünüme kavuşturma çalışmalarımız yoğun tempoyla devam ediyor. Baştan aşağı yenilenen cadde ve sokaklarımızdaki çalışmalar vatandaşlardan tam not alıyor. Hem altyapı hem de üstyapı anlamında yapılan çalışmalara karşı vatandaşlarımızdan gelen olumlu tepkiler, bizi daha çok motive ediyor. Geride bıraktığımız 4 yıllık süreçte şehrimizin önemli nüfus yoğunluğuna hizmet veren 3 caddemize prestij kazandırdık. Prestij Cadde projemizin 4. örneğini Boztekke Caddemizde gerçekleştiriyoruz. İnşallah kısa bir süre içerisinde bu caddemizi de diğer 3 caddemizde olduğu gibi Giresun’a değer bir cadde olarak vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız. Hızla büyüyen ve gelişen Giresun’umuzu daha da güzelleştirmek ve ihtiyaçlarını gidermek adına çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz.” dedi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Milletvekili Gezmiş, ARTI TV’den seslendi: “Fındık Fiyatı Hayal Kırıklığı Yarattı”

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.