43,7619$% 0
51,6073€% 0
59,1291£% 0
7.012,81%2,27
11.873,00%0,77
14.259,90%0,23
2899186฿%-2.10133

Doğu Karadeniz Bölgesi’ni pilot bölge olarak belirleyen ALYÖREDER, ilk toplantısını 11 Mayıs 2025 Pazar günü saat 13.30’da, Giresun Uygulama Oteli Toplantı Salonu’nda gerçekleştirecek. Bu buluşmayla birlikte, yurt genelinde yapılacak tanışma ve kaynaşma toplantılarının da başlangıcı yapılmış olacak.
Geride kalan 10 aylık süreçte gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerle dikkat çeken ALYÖREDER, farklı şehirlerde yaşayan Alucralı hemşerilerini bir araya getirerek bir ‘Gönül Köprüsü’ kurmayı hedefliyor. Kökleri aynı ama dalları farklı şehirlerde yeşeren Alucralılar, dernek çatısı altında bir araya gelerek kültürlerini, örf ve adetlerini yaşatmayı ve geleceğe taşımayı amaçlıyor.
“GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURUYORUZ”
Dernek Başkanı Mümtaz Metinyurt, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Yurt genelinde gerçekleştireceğimiz buluşmalar için Doğu Karadeniz Bölgesi’ni pilot bölge olarak belirledik. Bu güzel yolculuğun ilk durağı ise ilimiz Giresun olacak. Tanışma ve kaynaşma faslı için gönül kapılarımızı açtık.
Tüm hemşerilerimiz ve gönül dostlarımızla birlikte daha güzel yarınlara ulaşmak adına verdiğimiz mücadelede sizlerin desteği büyük önem arz etmektedir.
Siz değerli hemşerilerimizi ve gönül dostlarımızı derneğimiz çatısı altında birlik ve beraberliğe davet ediyorum. Ayırmadan, ayrıştırmadan çıktığımız bu kutlu yolda gelin, birlikte yürüyelim. Unutmayalım, biz birlikte güçlüyüz.”
11 Mayıs 2025 Pazar günü saat 13.30’da Giresun Uygulama Oteli Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek tanışma toplantısına tüm Alucralılar ve gönül dostları davetlidir.
Haber: Yavuz Kayacık

‘Bir Konu Bir Uzman’ Seminerleri Rami Kütüphanesi’nde Başladı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.