43,7754$% 0.02
51,7754€% 0.31
59,2714£% 0.24
7.055,52%0,60
11.930,00%0,17
14.284,68%0,17
2940072฿%-1.31818

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yürütmüş olduğu ‘Geleceğin Yazarları Projesi’ kapsamında Bakırköy Bahçeşehir Koleji’nden katılım sağlayan ve üç öyküsü Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlamaya değer görülerek basılan Asya Ömür Kutlu, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda düzenlemiş olduğu Çocuk Yazarlar İmza Günü’nde öykü kitaplarını sevenleri için imzaladı.
Asya Ömür Kutlu’yu bu mutlu gününde başta okul eğitmenleri ve Bahçeşehir Bakırköy Kampüsü’nün değerli öğrencileri yalnız bırakmadılar.
Asya’nin babası, Giresun Medya Platformu Başkan Yardımcısı Şaban Kutlu ise kızının küçük yaşta gösterdiği bu başarısından dolayı duyduğu sevincini sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadelere yer verdi: “Tebrikler canım kızım. Seninle gurur duyduk. Bu başarında emeği olan herkese sonsuz teşekkürler.”
Haber: Hüseyin Şenel Odacı /Şebin Gündem

Festival, Tüm Coşkusuyla Sürüyor
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.