DOLAR

35,4526$% -0.04

EURO

36,5987% 0.11

STERLİN

43,4256£% -0.06

GRAM ALTIN

3.085,15%0,36

ÇEYREK ALTIN

5.024,00%-0,02

BİST100

9.762,23%0,23

BİTCOİN

3517905฿%2.33712

İmsak Vakti a 02:00
Giresun HAFİF KAR YAĞIŞLI -4°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
X


“Cumhurbaşkanımız Erdoğan Giresunlulara Selamlarını İletti”

Türkiye’nin deniz dolgusu yapılarak inşa edilen Ordu-Giresun Havalimanı’nın ardından aynı yöntemle inşa edilen Rize-Artvin Havalimanı da hizmete açıldı.

3 Nisan 2017’de temeli atılan ve 100 milyon ton taş kullanılarak 2 milyon 800 bin metrekarelik alandaki deniz dolgusunun tamamlanmasının ardından havalimanında yöre mimarili terminal binaları ile çay bardağı kulesi ve çay yaprağı şeklindeki giriş takı da tamamlandı.

Açılış törenine katılan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kısa bir görüşme yaparken, Erdoğan’ın Giresunlulara selamlarını ilettiğini bildirdi.

AK Parti hükümetinin tüm Türkiye’nin gurur duyacağı bir eseri daha hayata geçirdiğini kaydeden Başkan Şenlikoğlu: “Dünyada deniz üzerine inşa edilen beş havalimanından ikisine ülkemiz ev sahipliği yapıyor. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Türkiye’nin ilk deniz üzeri havalimanı Giresun-Ordu Havalimanından sonra ikincisi de Rize-Artvin Havalimanı oldu. Böylesine dev bir eserin açılışına tanıklık ettik. Mutlu ve gururluyuz. Ülkemizdeki havalimanı sayısı 26’dan 57’ye yükselmiş oldu. Denizden gökyüzüne, havacılıkta rekor kıran bir ülkeyiz. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız ile diğer bakanlık ve kurumlarımıza, emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.