nakliyat
DOLAR

28,9157$% 0.18

EURO

31,6313% 0.07

STERLİN

36,4618£% 0.12

GRAM ALTIN

1.869,23%0,61

ÇEYREK ALTIN

3.083,00%0,71

BİST100

8.107,19%1,85

BİTCOİN

1064191฿%-1.58049

İmsak Vakti a 05:48
Giresun HAFİF KAR YAĞIŞLI -9°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
X


Gençliğin Durumu İçler Acısı !

Bugünlerde çalıştığım çevrede devamlı gözlem yapıyorum; hem işim gereği, hem de insani olarak Lise Gençliği hakkında devamlı düşünüyorum, o kadar bozuk bir ortamda yetişiyorlar ki anlatamam. Şöyle küçücük Bulancak’ta bile Ballıca bölgesinde ki cadde üzerinde bir gün yürüyün. Yüzlerce lise öğrencisi göreceksiniz, içleri bomboş, hiçbir anlam ifade etmeyen, bakışlarında hiçbir mana olmayan bomboş bir öğrenci topluluğu. Bugün o cadde üzerinde ki bir dönerciye girdim ve dönerci abiyle muhabbete başladık, konu döndü dolaştı lise öğrencilerine geldi, adam o kadar dertli ki O’nu dinlerken içim daraldı, patlayacak gibi oldum.

Hele Kız Meslek lisesi civarında bulunan onlarca sivil, kız yolu bekleyen delikanlı. Bomboş bakan, gözlerinde hiçbir ışık olmayan serseri bir gençlik. Dönercinin karşısına gün boyu pusu kurarak ağlarına bilinçsiz kızlarımızı düşürmeye çalışıyorlar. Ve buna maalesef emniyet hiçbir önlem almıyor.

Gençler bilinçsiz, kızlar bilinçsiz, toplum bilinçsiz, kamu kurumlarımız bilinçsiz. Ne olacak bu bizim bilinçsiz halimiz.

Bu bilinç olayı, bu dertlenme sadece dönerci Fedai abiyeme kaldı.  Bilinçli emniyetimiz nerede, bilinçli belediyemiz nerede, bilinçli öğretmenlerimiz nerede.

Vay memleketimin halime !

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.