Muhtarlar Meclisi Kuruluyor – Giresun Kerasus Haber
DOLAR

45,1886$% 0.15

EURO

52,7731% -0.22

STERLİN

60,9013£% 0.11

GRAM ALTIN

6.600,99%0,16

ÇEYREK ALTIN

10.760,00%0,27

BİST100

14.311,19%-0,13

BİTCOİN

3409550฿%-2.07626

Sabah Vakti a 02:00
Giresun PARÇALI BULUTLU
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a


Muhtarlar Meclisi Kuruluyor

Giresun Belediyesi bünyesindeki Muhtarlık Müdürlüğü’nün kapatılıp Belediye Başkanlık makamına bağlı şefliğe dönüştürülmesinin ardından aynı personel ve aynı yetkileriyle birlikte işleyişini sürdürüyor.

Müdürlük dönemindeki yapısıyla faaliyetlerine devam eden birim 28 Mahalle Muhtarı ile sürekli istişare halinde olurken, Muhtarlardan gelen talepler de anında çözüme kavuşturuluyor. Kurulan whatsapp grubuyla birlikte kusursuz iletişim sağlanırken, Belediye tarafından Muhtarlık camiası için yeni bir adım daha atılıyor.

Bu kapsamda, Belediye Başkanı Fuat Köse’nin talimatıyla birlikte Muhtarlar Meclisi kurulması için çalışmalar başladı.

Başkan Köse’nin seçim öncesinde vaat ettiği Muhtarlar Meclisi ile birlikte Muhtarlar için yeni bir platform oluşturularak, Mahallelerin ihtiyaçlarına daha hassas bir şekilde cevap verecek bir yapı hayata geçirilecek.

Muhtarlar Meclisi, Mahallelerin çeşitli konularını ele alacak, yerel hizmetlerin geliştirilmesi için stratejiler belirleyecek ve Mahalle sakinlerinin taleplerini Belediye’ye iletecek bir platform olacak. Meclis’in hayata geçmesiyle Mahalle Muhtarları taleplerini direkt olarak Belediye Başkanı Fuat Köse’ye iletebilecek.

Belediye yetkilileri, Muhtarlar Meclisi’nin Mahallelerin kalkınması ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi için önemli bir adım olduğunu vurgulayarak, yerel yönetimde Mahallelerin temsiliyetinin artırılarak Mahalle sakinlerinin sesinin daha etkin bir şekilde duyurulmasının amaçlandığını ifade etti.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Japonya’dan, Giresun Belediyesi’ne Araç Hibesi