Giresun Kültür Merkezi’ne, 800 Kişilik Konferans Salonu – Giresun Kerasus Haber
DOLAR

42,4444$% 0.16

EURO

48,9241% -0.07

STERLİN

55,6778£% 0.27

GRAM ALTIN

5.551,33%-0,04

ÇEYREK ALTIN

9.363,00%-0,52

BİST100

10.922,86%-0,52

BİTCOİN

3558753฿%0.09229

Sabah Vakti a 02:00
Giresun KAPALI
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a


Giresun Kültür Merkezi’ne, 800 Kişilik Konferans Salonu

AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Ali Temür, Giresun Kültür Merkezi’ne 800 Kişilik Çok Amaçlı Konferans Salonu kazandıracaklarını belirtti.

Milletvekili Temür, yapılacak olan çalışma ile ilgili şu bilgileri paylaştı:

“Kültür ve Turizm Bakanlığımızla yaptığımız yoğun görüşmeler ve takipler neticesinde Merkez İlçemiz Teyyaredüzü Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Kültür Merkezi Projesi’ni, Bakanlığımızın 2025 Yılı Yatırım Programı’nda yer almıştı.

Giresun’umuza kazandırmak için çalışmalarını yakından takip ettiğimiz Kültür Merkezi Projemizde önemli bir revizyona imza attık. Projenin ilk halinde 400 kişilik olarak planlanan çok amaçlı konferans salonunu, Bakan Yardımcımız Sayın Nadir Alparslan beyin talimatlarıyla şehrimizin kültürel ve sosyal ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak 800 kişilik kapasiteye çıkarıyoruz. Bakanlığımızla yaptığımız istişareler neticesinde gerçekleştirilen bu değişiklik, Giresun’umuzun daha büyük çaplı etkinliklere ev sahipliği yapmasına olanak sağlayacak, kültürel hayatımıza değer katacaktır ve Giresun’umuzun önemli bir ihtiyacını gidermiş olacaktır.

Giresun Kültür Merkezi Projemizin şimdiden şehrimize hayırlı olmasını diliyor, bu güzide projenin Giresun’umuza kazandırılmasında desteklerini her daim esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’a, Bakan Yardımcımız Sayın Nadir Alparslan’a ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanımız İbrahim Şenel’e hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.”

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Giresun Belediyesi’nden Kazancılar Yokuşu’na Modern Dokunuş