Giresun’da Kadına Yönelik Şiddete Karşı Etkinlik – Giresun Kerasus Haber
DOLAR

42,4331$% 0.1

EURO

48,9966% 0.01

STERLİN

55,5960£% 0.04

GRAM ALTIN

5.554,48%0,02

ÇEYREK ALTIN

9.391,00%0,01

BİST100

10.979,73%0,70

BİTCOİN

3696105฿%-3.50173

Sabah Vakti a 02:00
Giresun PARÇALI AZ BULUTLU
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a


Giresun’da Kadına Yönelik Şiddete Karşı Etkinlik

Giresun Belediyesi, 25 Kasım - 10 Aralık Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında düzenlenen ‘16 Günlük Aktivizm’ çerçevesindeki etkinlik programını kamuoyuna duyurdu.

Belediye’den yapılan açıklamada, tüm kadınların farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan etkinliklere davet edildiği belirtildi. 1991 yılından bu yana dünya genelinde sürdürülen 16 Günlük Aktivizm kampanyasının, kadına yönelik şiddetin yalnızca toplumsal bir sorun değil, aynı zamanda temel bir insan hakkı ihlali olduğuna dikkat çektiği hatırlatıldı.

Süreç boyunca, birçok ülkede olduğu gibi Giresun’da da çeşitli farkındalık çalışmaları, bilgilendirme toplantıları ve toplumsal duyarlılığı artırmaya yönelik etkinlikler gerçekleştirilecek. Kampanyanın temel amacının; kadına yönelik şiddetin önlenmesine yönelik politikaları güçlendirmek, toplumsal bilinci artırmak ve insan haklarına saygıyı teşvik etmek olduğu ifade edildi.

Giresun Belediyesi, hazırladığı kapsamlı etkinlik takvimiyle kentin tüm kesimlerini bu önemli mücadeleye katılmaya davet etti.

Etkinliklere katılmak isteyenlerin 0454 210 28 88 numaralı telefon üzerinden kayıt yaptırabileceği belirtildi. Programın, Kapu Mahallesi Ali Yazıcı Sokak No: 19 adresinde bulunan Giresun Belediyesi Kadın Yaşam Destek Merkezi’nde gerçekleştirileceği duyuruldu.

Açıklamada, 16 gün boyunca birbirinden değerli konukların önemli konular üzerine katılımcılara bilgi ve farkındalık kazandıracak sunumlar yapacağı kaydedildi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Harşit Federasyonu’nun Büyük Başarısı