DOLAR

38,5721$% 0.32

EURO

43,6085% 0.05

STERLİN

51,3991£% 0.2

GRAM ALTIN

4.009,83%0,16

ÇEYREK ALTIN

6.646,00%0,18

BİST100

9.078,43%-1,59

BİTCOİN

3743731฿%2.90703

İmsak Vakti a 02:00
Giresun HAFİF YAĞMUR
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce


“Cuntanın da Darbelerin de Kitabını En İyi Siz Yazarsınız”

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, CHP Giresun İl Başkanı Gökhan Şenyürek’in Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki açıklamasını sert bir şekilde eleştirdi.

Başkan Yılmaz, yayınladığı basın bülteninde şu bilgileri paylaştı:

“CHP Giresun İl Başkanı siyasi nezaket kurallarını aşan ifadelerle, Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a; ‘Ey cuntanın başı Erdoğan!’ demiş. Ayrıca da milleti sokağa dökmekle ve sandıkla tehdit etmiş.

Sayın Recep Tayyip Erdoğan cuntanın başı değil, milletin oylarıyla seçilmiş cumhurun başıdır. Adalet ve Kalkınma Partimizin de Genel Başkanı’dır.

Politika yapma adına böyle zehirli diller kullanmak, millete ‘parmak sallamak’ karşıtlık yaratır. Karışıklık çıkartır. Bunlar doğru şeyler değildir. Biz cuntanın ne olduğunu bilmeyiz. O sizin işiniz.

Cuntanın da darbelerin de kitabını en iyi siz yazarsınız. CHP ve cunta birlikte anılır hale gelmiştir. Gerçekten bu konuları merek ediyorsanız kendi tarihinizi okuyun. Siz sokaklarla olay çıkarmayı demokrasi mi sanıyorsunuz? Demokrasi sokaklarla değil, sandıklarla oluyor. 3 çeyrek asırdır sandıklardan çıkamayanlar, son çeyrek yılda girdiği her seçimden galip çıkan Adalet ve Kalkınma Partisi’ne demokrasi dersi vermeye kalkışması, hani Müslüman olmadığı halde Müslümanlığı öğretenler için kullanılan; ‘Dinime dahleden bari Müslüman olsa…” deyimini akla getirmektedir. Siz kandırarak sokağa çıkarttığınız insanlara bile sahip çıkamıyor ‘çıkarmış’ gibi yapıyorsunuz. Bırakın bu boş işleri. İnsanları kamplara bölerek perişan etmeyin.”

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP’li Bektaş’tan, Doğalgaz Faturası Eleştirisi