Yüksekokul Binası Tamam, Sıra Sahne Sanatları Fakültesi’nde… – Giresun Kerasus Haber
DOLAR

48,1206$%0,06

EURO

56,1863%0,20

STERLİN

65,5801£%0,35

GRAM ALTIN

7.133,62%0,40

ÇEYREK ALTIN

11.634,00%0,41

BİST100

%

BİTCOİN

3781846฿%-0.29784

Sabah Vakti a 02:00
Giresun AÇIK 15°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
X


Yüksekokul Binası Tamam, Sıra Sahne Sanatları Fakültesi’nde…

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, yapım çalışmalarında sona gelinen ve yeni eğitim-öğretim döneminde hizmet vermeye başlayacak olan üniversite binasında incelemelerde bulundu.

Bulancak Belediyesi tarafından Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’na tahsis edilen yeni üniversite binasındaki son çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Sıbıç, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Oktay Karaman’dan yürütülen ve devam eden taşınma çalışmaları hakkında bilgi aldı.

“ŞEHRİMİZİ GÖSTEREN EN GÜZEL YÜZLERDEN BİRİ OLACAK”

Yeni üniversite binasının Bulancak’ın eğitim, bilim, kültür ve ekonomik hayatına önemli katkılar sağlayacağını ifade eden Başkan Sıbıç, şunları söyledi:

“Yeni eğitim-öğretim döneminde öğrencilerimizi yeni binamızda ağırlayacağız. Üniversitemizin gelişmesi, öğrenci sayımızın artması ve Bulancak’ın bir eğitim kenti haline gelmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bina yalnızca öğrencilerimizin eğitim göreceği bir alan değil; ilçemizin bilim, kültür ve sosyal hayatına da değer katacak önemli bir yatırım olacak. Şehrimizi gösteren en güzel yüzlerden biri olacağına inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, yeni üniversite binamızın ilçemize, üniversitemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

SIRA SAHNE SANATLARI FAKÜLTESİ’NDE

Bulancak’ta üniversite yatırımlarının yeni bina ile sınırlı kalmayacağını vurgulayan Başkan Sıbıç, protokolle tahsisi gerçekleştirilen Konservatuvar/Sahne Sanatları Fakültesi için yürütülen çalışmaların da tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Başkan Sıbıç; “Hedefimiz Bulancak’ı üniversite eğitimi açısından daha güçlü bir noktaya taşımak. Sahne Sanatları Fakültesi projemiz üzerinde de çalışmalarımız devam ediyor. Planlanan yatırımlar tamamlandığında ilçemizde 800 ila 1000 kişilik öğrenci kapasitesine ulaşılmasını hedefliyoruz. İnşallah bu önemli yatırımı da en kısa sürede Bulancak’ımıza kazandıracağız.” ifadelerini kullandı.

Başkan Sıbıç’ın incelemelerine; Belediye Başkan Yardımcıları Reşat Nuri Özdemir, İdris Çiçek ve Merve Yılmaz Göksu, Belediye Meclis Üyesi Şafak Şahin ile Özel Kalem Müdürü Ertuğrul Yıldız da eşlik etti.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

150 Öğrenci Tek Yürek Oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.