DOLAR

35,6528$% 0.05

EURO

37,1881% 0.04

STERLİN

44,0364£% 0.12

GRAM ALTIN

3.143,07%0,08

ÇEYREK ALTIN

5.115,00%0,08

BİST100

9.999,55%-0,30

BİTCOİN

3772428฿%4.15379

İmsak Vakti a 02:00
Giresun PARÇALI BULUTLU -4°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
X


Başkan Tatlı, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı, muhtarlarla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Giresun İl Özel idare Binasında, AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı’nın başkanlığında; AK Parti Milletvekil Kadir Aydın, AK Parti Milletvekili Sabri Öztürk, İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Karaca, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Şahin, İl Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer, merkez ilçe köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Muhtarların, vatandaşların talep ve şikâyetlerini öğrenme konusunda bir köprü vazifesi gördüğünü belirten AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı, Muhtarlarımızla her zaman bir araya gelerek mahalle ve köylerimizde sorunlarının giderilmesi için sık sık değerlendirme ve istişare toplantıları gerçekleştirdiklerini belirtti.

İl Başkanı Tatlı, yapılacak yatırım ve projelerle ilimizin daha güzelleşeceğini, hemşerilerimiz için var gücüyle çalıştıklarını söyledi.  

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.