Belediye’den Karla Mücadelede Kapsamlı Çalışma – Giresun Kerasus Haber
DOLAR

42,2522$% 0,24

EURO

48,9238% 0,45

STERLİN

55,5236£% 0,24

GRAM ALTIN

5.593,52%-0,21

ÇEYREK ALTIN

9.420,00%-0,20

BİST100

10.576,45%-1,97

BİTCOİN

4361319฿%-2.96655

Sabah Vakti a 02:00
Giresun PARÇALI BULUTLU
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
X


Belediye’den Karla Mücadelede Kapsamlı Çalışma

Giresun Belediyesi etkili olan kar yağışıyla birlikte teyakkuza geçti.

Ulaşımda herhangi bir aksaklık yaşanmaması için yoğun bir şekilde çalışan ekipler, kar yağışına rağmen küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Ana arterler ve hastane yollarını sürekli açık tutan ekipler, kar küreme çalışmalarıyla yolları temizlerken diğer yandan da buzlanmanın önlenmesi için şehir genelinde tuzlama ve solüsyon çalışmaları yapıyor.

Yaşanabilecek sorunlarına karşı cadde ve sokaklarda önlemler alan Giresun Belediyesi ekipleri, yayalar için de meydanlarda ve kaldırımlarda biriken karları temizliyor.

Belediye; 3 greyder, 3 kar küreme ve 3 tuzlama aracı, 2 yükleyici, 14 adet JBC, 11 adet kamyon, 200 ton kar tuzu- solüsyon ve 200 personel ile karla mücadele çalışması yürütüyor.

Giresun Belediyesi karla mücadele ekiplerinin olağanüstü gayret gösterdiğine dikkat çeken Başkan Aytekin Şenlikoğlu; “Belediye olarak yaşanabilecek olumsuzlukları ortadan kaldırmak için her türlü müdahaleyi yapıyoruz. Bu soğuk havada büyük bir özveriyle çalışan karla mücadele ekibimize teşekkür ediyorum. İnsanın olduğu her yere hizmeti götürdük. Vatandaşlarımızın mağdur olmasın diye çalışmalarımıza gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Zor Kış Şartlarında Cenaze Hizmetleri Aksatılmıyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.