Giresun İl Müftü Yardımcılığı’na Hüseyin Köksal Atandı – Giresun Kerasus Haber
DOLAR

47,9494$%0,07

EURO

56,1994%0,36

STERLİN

65,5971£%0,53

GRAM ALTIN

6.885,79%-1,19

ÇEYREK ALTIN

11.211,00%-1,18

BİST100

%

BİTCOİN

3448578฿%11.5

Sabah Vakti a 02:00
Giresun AZ BULUTLU 15°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
X


Giresun İl Müftü Yardımcılığı’na Hüseyin Köksal Atandı

Giresun İl Müftü Yardımcılığı görevine atanan Hüseyin Köksal, 7 Ağustos 2026 tarihi itibarıyla yeni görevine resmen başladı.

Trabzon’un Çaykara İlçesi’nde dünyaya gelen Köksal, ilkokul eğitimini ve hafızlık eğitimini Rize’de tamamladı. Trabzon İmam Hatip Lisesi’nden mezun olmasının ardından 1992-1997 yılları arasında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde lisans eğitimini başarıyla bitirdi.

YILLARIN TECRÜBESİYLE YENİ GÖREVİNDE

Meslek hayatına 1990 yılında vekil imam-hatip olarak adım atan Köksal; Of, Çayeli, Kazan, Ayaş, Güdül ve Altındağ gibi çeşitli ilçe ve merkezlerde Kur’an kursu öğreticiliği ve müezzinlik görevlerinde bulundu. 1998’de askerlik hizmetini tamamlayan Köksal, 2000-2003 yılları arasında Diyanet İşleri Başkanlığı Trabzon-Akçaabat-Darıca Eğitim Merkezi’nde ihtisas eğitimini aldı.

2003 yılında Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde vaiz olarak göreve başlayan Köksal, ardından sırasıyla Pülümür (Tunceli), Karakeçili (Kırıkkale), Keskin (Kırıkkale), Vakfıkebir (Trabzon) ve son olarak 2020-2026 yılları arasında Atakum (Samsun) İlçe Müftülüğü görevlerini yürüttü.

Uzun yıllara dayanan idari ve dini tecrübesiyle Giresun’daki görevine başlayan Hüseyin Köksal, evli ve 3 çocuk babasıdır.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Giresun’da STK ve Siyasi Partilerden Tarihi Birliktelik

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.