nakliyat nakliyat
DOLAR

27,1439$% 0.06

EURO

28,9105% 0

STERLİN

33,3222£% -0.1

GRAM ALTIN

1.678,18%0,23

ÇEYREK ALTIN

2.770,00%0,14

BİST100

8.000,46%3,64

BİTCOİN

723385฿%-1.0824

Öğle Vakti a 12:25
Giresun AÇIK 13°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
X


Giresun’da Kar Yağışı Etkisini Gösterdi

Beklenen kar yağışı Giresun Merkez ve köylerini etkisi altına aldı. Giresun Merkez ve köylerinde görülen kar yağışı vatandaşlara ve sürücülere zor anlar yaşatırken, Giresun Belediyesi ve İl Özel İdare’nin karla mücadele ekipleri Merkez ve köy yollarında yoğun bir çalışma gösteriyor.

Yolların kapanmaması için yoğun mesai ile çalışan karla mücadele ekipleri tuzlama çalışması da yaparak olası kazaların önüne geçmeye çalışıyor.

Fındığın yaprak açmaya başladığı bu dönemde yüzünü gösteren kar yağışı, fındık üreticilerini endişelendirdi. Şu ana kadar bahçelerde don olayının yaşanmadığı düşünülürken, yoğun kar yağışının fındık bahçelerine olası etkisi karlar eridikten sonra yapılacak gözlemlerin ardından ortaya çıkacak.

METEOROLOJİDEN YENİ UYARI, KAR YAĞIŞLARINA DİKKAT!

Meteorolojiden Orta Karadeniz için kuvvetli kar yağışı uyarısı yapıldı.

Samsun, Ordu, Giresun ile Tokat’ın kuzey ve doğu çevrelerinde gece başlayıp yarın akşam saatlerine kadar kuvvetli kar yağışı etkili olacağı belirtildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Orta Karadeniz için kuvvetli kar yağışı uyarısında bulunuldu.

Açıklamada, yapılan son değerlendirmelere göre, Orta Karadeniz’de görülecek kar yağışlarının, gece saatlerinde başlayacağı ve yarın akşam saatlerine kadar süreceği belirtildi.

Yağışların Samsun, Ordu, Giresun ile Tokat’ın kuzey ve doğu çevrelerinde kuvvetli, Samsun, Ordu ve Giresun’un iç kesimlerinde yer yer yoğun olmasının beklendiği bildirildi.

Vatandaşların buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli olması istendi.

BAŞLAMA-BİTİŞ ZAMANI

20.03.2022 (00:00) – 20.03.2022 (21:00)

HADİSENİN ŞİDDETİ

Kuvvetli Kar

OLUŞMASI MUHTEMEL RİSKLER

Buzlanma – Don Olayı – Çığ Tehlikesi – Ulaşımda Aksamalar.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

asdasdasd