Komiser Yardımcısının Adı, Çocuk Trafik Eğitim Parkında Yaşatılacak – Giresun Kerasus Haber
DOLAR

45,1620$% -0.08

EURO

53,0643% -0.08

STERLİN

61,6504£% -0.02

GRAM ALTIN

6.720,90%0,09

ÇEYREK ALTIN

10.904,00%0,22

BİST100

14.442,56%0,92

BİTCOİN

3439337฿%0.34457

Sabah Vakti a 02:00
Giresun HAFİF YAĞMUR
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
X


Komiser Yardımcısının Adı, Çocuk Trafik Eğitim Parkında Yaşatılacak

Giresun Valisi Enver Ünlü, 9 Ağustos 2022 tarihinde Giresun’da elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden, Giresun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe’nin adının Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda yaşatılacağını açıkladı.

Giresun Valisi Ünlü’nün gayretleriyle hayata geçirilmek üzere proje çalışmalarına başlanılan Çocuk Trafik Eğitim Parkının adıyla ilgili bir paylaşım yapan Vali Ünlü; “Geleceğin güvenli süücülerinin yetişeceği ve değerli vatandaşlarımızın sosyal alanlardan faydalanabileceği önemli bir projeyi daha hayata geçiyoruz. Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe Çocuk Trafik Eğitim Parkı hemşehrilerimize hayırlı olsun. Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda çocuklarımız trafik kurallarını eğlenerek öğrenebilecek ve değerli hemşehrilerimiz de sosyal alanlardan faydalanabileceklerdir” dedi.

Giresun Merkez Hacı Hüseyin Mahallesi’nde Giresun İl Özel İdaresi’ne tahsisli 6 Bin 959.96 M2 yüzölçümüne sahip alan üzerinde yapılması planlanan ve Vali Ünlü’ye proje tanıtımı yapılan Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda; eğitim parkuru, sahil parkuru, sosyal tesis, amfi, minyatür yapılar, dinlenme alanları ve simülasyon binası yer alacak.

Giresun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe, 9 Ağustos 2022 tarihinde Giresun’da lunaparkta eğlence treninin raylardan çıkması sonucu yaşanan kazada hayatını kaybetmişti.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Küçük Ölçekli Balıkçılığın Desteklenmesi Tebliği Resmi Gazete’de Yayımlandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.