DOLAR

38,4737$% 0.04

EURO

44,0562% 0.14

STERLİN

51,9036£% 0.14

GRAM ALTIN

4.132,99%0,04

ÇEYREK ALTIN

6.784,00%0,07

BİST100

9.306,96%-1,33

BİTCOİN

3633726฿%0.30429

İmsak Vakti a 02:00
Giresun KAPALI
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
X


‘Mahallemizde Şenlik Var’ Etkinlikleri Başladı

Giresun Belediyesi tarafından vatandaşların eğlenceli bir Ramazan ayı geçirmesi için düzenlenen ‘Mahallemizde Şenlik Var’ etkinlikleri start aldı.

Bu kapsamda, etkinliklerin ilki Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yapıldı. Etkinlik kapsamında yerel sanatçıların sahne aldığı konser gerçekleştirildi ve katılımcılar doyasıya eğlendi. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise etkinliğe gelişinde yoğun ilgi ve meşalelerle karşılanırken, “Mahallemizde Şenlik Var” programının üç mahallede daha devam etmesinin planlandığı bildirildi.

Koronavirüs nedeniyle bir süredir böyle organizasyonlardan ayrı kaldıklarını ifade eden Giresun Belediye Başkanı Şenlikoğlu yaptığı açıklamada: “Yerel sanatçılarımızın sahne aldığı ‘Mahallemizde Şenlik Var’ programında hemşehrilerimizle güzel bir akşam yaşadık. Ne mutlu bize ki, sizlerle tekrar bir araya gelebiliyoruz. Bizleri bağrına basan mahalle sakinlerimize, organizasyon ekibine ve yerel sanatçılarımıza çok teşekkür ederim. Bir yandan şehrimiz için yatırımlarımızı yaparken, diğer yandan da böylesi organizasyonlarla vatandaşlarımızla buluşuyoruz” dedi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mezarlıklar; Bayram ve Anneler Gününe Hazırlanıyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.