nakliyat
DOLAR

28,9919$% 0.23

EURO

31,2252% -0.16

STERLİN

36,3918£% -0.22

GRAM ALTIN

1.866,38%-1,07

ÇEYREK ALTIN

3.135,00%-0,31

BİST100

7.913,76%-0,82

BİTCOİN

1273621฿%0.62168

Yatsı Vakti a 18:31
Giresun KAR YAĞIŞLI
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
X


Müftülük’ten Engelli Vatandaşlara Ziyaret

Giresun İl Müftülüğü, engelli vatandaşlara yönelik ziyaretler düzenliyor.

İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü organizesinde gerçekleştirilen program kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli vatandaşlar ziyaret edildi.

İl Müftüsü Ramazan Topcan, engelli vatandaşlarla bir araya gelerek engellilere yönelik çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Toplumsal farkındalığı artırıcı etkinlikleri devam ettireceklerini belirten Müftü Topcan; “Son yıllarda devletimiz tarafından diğer sosyal alanlarda olduğu gibi engelliler konusunda da çok önemli ilerlemeler ve gelişmeler kaydedildi.

Engelli kardeşlerimizin toplumsal yaşama etkin katılımları, sosyal hizmetlerden en iyi şekilde faydalanmalarına yönelik güzel düzenlemeler gerçekleştiriliyor.

Engelli kardeşlerimize ve ailelerine sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam temenni ediyorum.” dedi.

Engelli vatandaşlar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek İl Müftüsü Topcan’a teşekkür ettiler.

Ziyaret sırasında Müftü Topcan’a İl Engelli Koordinatörü Güler Aydınoğlu da eşlik etti. Ziyaretlerde engellilere ikramda bulunuldu.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.