DOLAR

38,0061$% 3.56

EURO

41,5405% 3.3

STERLİN

49,4091£% 3.52

GRAM ALTIN

3.710,73%3,66

ÇEYREK ALTIN

6.008,00%2,75

BİST100

9.929,62%-8,08

BİTCOİN

3192770฿%5.83072

İmsak Vakti a 02:00
Giresun KAR YAĞIŞLI -9°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
X


Giresun Federasyonu’ndan Dolu Dolu Programlar…

Giresun Federasyonu 1 haftaya 2 ayrı programı sığdıracak. Giresun Federasyonu (GİRFED) 27 Ağustos’ta Afyon’da bulunan Giresunlular Şehitliği’ne giderken 30 Ağustos’ta bir başka programa iştirak edilecek. Şehit Yarbay Hüseyin Avni Alparslan’ın metfun olduğu Haymana Şehitliği’nde ecdadının ruhuna Fatihalar gönderilecek program TİRDEF tarafından organize edilecek. Akabinde ise İstanbul’da 15. Giresun Günleri’nde nefes alınacak.

Giresun Federasyonu’ndan yapılan açıklamada 27 Ağustos 2022 Cumartesi günü 1993 yılından beri kesintisiz yapılan Afyonkarahisar İscehisar Doğanlar Köyü’nde bulunan Giresunlular Şehitliği ziyaret edilerek her sene olduğu gibi Giresunlu aba zıpkalı şehitler yâd edilecek. 17.30’da şehitlikte bulunan Giresun Kültürevi ve bahçesinde yapılacak programa Giresun ve İstanbul’da bulunan siyasiler, bürokratlar ve STK’lar davet edilirken, programın geniş halk kitlelerine de duyurulması istendi.

Bu yıl 15. Geleneksel Giresun Günleri ise 1-4 Eylül tarihleri arasında İstanbul Yenikapı’da yapılacak. Kültürel etkinlikler, folklor ve konserlerin ücretsiz izleneceği etkinlikte yöresel ürünlerin satılacağı stantlarda istenen ürünler satın alınırken, yerel ürünlerin tadına bakılacak. İl adına yapılan günlerin mucidi olan programın yine milyonlarca ziyaretçisinin olması bekleniyor.

Giresun’da davetiye dağıtan Giresun Federasyonu yetkilileri Giresun Medya Platformu Başkanı İbrahim Balcıoğlu’na da davetiyesini vererek; “Şahsınızda Giresun Medya Platformu yetkilileri ve üyelerini her iki etkinliğimize de bekliyoruz” dediler.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Genel Müdür Çalış’ın Acı Günü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.