Bulancak Belediyesi, 24 Saat Sahada! – Giresun Kerasus Haber
DOLAR

44,9012$% 0.07

EURO

52,9181% -0.04

STERLİN

60,7994£% 0.01

GRAM ALTIN

6.919,19%-0,48

ÇEYREK ALTIN

11.273,00%-0,48

BİST100

14.477,02%-0,05

BİTCOİN

3433649฿%1.84837

Sabah Vakti a 02:00
Giresun AZ BULUTLU
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
X


Bulancak Belediyesi, 24 Saat Sahada!

Giresun ve ilçelerinde 10 Temmuz Pazartesi günü beklenen gök gürültülü sağanak yağışların sabah saatlerinden itibaren, denizlerde fırtınayla birlikte etkili olacağı, gün boyu ve yarında devam etmesi beklenirken, vatandaşların yapılan uyarıları takip etmeleri ve uymaları istendi.

BULANCAK BELEDİYESİ, TÜM EKİPLERİYLE SAHADA

Yağışlar devam ederken, Bulancak Belediyesi yapılan uyarıları dikkate alarak, yağışlar öncesinden harekete geçti. Başta Fen İşleri, Temizlik İşleri, İtfaiye ve BULASKİ Müdürlükleri ekiplerini teyakkuza geçirerek sahada gerekli önlem ve takiplerini yapan ekipler, sıkıntılı yerlere de müdahale ederek Bulancak genelinde önemli sıkıntılar yaşanmaması için büyük mücadele veriyorlar.

Belediye Başkanı Recep Yakar, “Bugünleri ön görerek, önceki yıllarda Bulancak genelinde yağmur suyu şebekemizi yenileyerek ve takviye ederek yaygınlaştırdık. Bu sayede büyük yağmurlarda dahi büyük bir sıkıntı yaşamadık. Son iki-üç gündür devam eden afet seviyesindeki yağışlar sürecinde de ilçe olarak bir sıkıntı yaşamadık. Ekiplerimizde gece-gündüz sahada ve tüm tedbirleri alarak mücadele ediyorlar. Yağışlar devam ettiği sürece teyakkuzda olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızı da dikkatli ve tedbirli olmaya davet ediyor, olumsuz bir durumla karşı karşıya kaldıklarında 153 Beyaz Masa hattından Belediyemize ulaşmalarını davet ediyoruz” dedi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Başkan Yakar, Ankara’da Temaslarda Bulunuyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.