38,4207$% 0.2
43,6448€% -0.29
51,1903£% -0.13
4.066,86%-1,50
6.717,00%-1,84
9.457,99%-0,35
3634516฿%2.45473
Giresun Valiliği tarafından işe alınan personel davasını devam ettirerek işsiz kaldığı süre içindeki ekonomik kaybını Doğankent Belediyesi tarafından yasal faizi ile birlikte kendisine ödenmesini talep etmişti.
ÖZDEN’İN MAKAM ARACINA HACİZ
Belediye’nin dava ile kazandığı hakkını ödememesi üzerine haciz yoluna giden personelin Belediye Başkanı Özden’in makam aracına haciz koydurduğu bilgisine ulaşıldı.
Personelin Doğankent Belediyesi’nden kendisine ödeme yapılmaması üzerine Doğankent Belediyesi’ne ait varlıklar üzerine haciz kararı aldırdığı bilgisine ulaşıldı. Tirebolu İcra Dairesi’nin aldığı karar ile Doğankent Belediyesi’ne ait bazı araçlar, mezarlık ve camilerinde bulunduğu bazı arsaların haciz kapsamına alındığı iddia edildi.
Ayrıca adı geçen personelin bugüne kadar kendisini dikkate almayan Doğankent Belediyesi ile anlaşma yoluna gitmeyeceği, yasal olarak tüm haklarını haciz yoluyla alacağı iddia edildi.
Yargıtay’ın ‘İcra Dairesi’nce haciz kararı alınmadan önce Belediye’den borca yeter miktarda haczedilebilecek mal gösterilmesi istenir. 10 gün içinde yeterli mal beyan edilmemesi durumunda yapılacak haciz işlemi, alacak miktarını aşacak şekilde yapılamaz.’ kararına karşın Doğankent Belediyesi’nin Tirebolu İcra Dairesi’nin haciz kararına hangi malları gösterdiği de merak konusu oldu.
Haber: Giresun TV
Doğankent Söğütağzı Köyü’nde ÇED Toplantısı Yapıldı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.