DOLAR

40,2591$% 0.13

EURO

46,7554% 0.12

STERLİN

53,9895£% 0.28

GRAM ALTIN

4.321,38%0,58

ÇEYREK ALTIN

7.020,00%0,33

BİST100

10.243,72%0,18

BİTCOİN

4786017฿%1.99177

Sabah Vakti a 02:00
Giresun HAFİF YAĞMUR 13°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
X


Tiyatro Festivali Sona Erdi

Giresun’da, her yıl olduğu gibi bu yıl da tiyatro tutkunlarını bir araya getiren Tiyatro Festivali dopdolu bir program ve etkileyici performanslarla beğeni topladı.

Vahit Sütlaş Sahnesi’nde 12 gün devam eden 27. Fevzi Bayazıtoğlu Tiyatro Festivali süresince sahnelenen oyunlar, büyük beğeni toplayarak tiyatroseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Sanatseverlerin yoğun ilgisini çeken festival, birbirinden renkli ve etkileyici sahne performanslarına ev sahipliği yaptı.

Festival boyunca sahne alan yerel ve ulusal tiyatro topluluklarının sergilediği oyunların tümü kapalı gişe oynandı.

27. Fevzi Bayazıtoğlu Tiyatro Festivali’nde; Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Sivas Devlet Tiyatrosu, Oksijen Tiyatrosu, Fındıklı Belediyesi Kadın Tiyatrosu, Akçaabat Belediyesi Tiyatrosu, Eskişehir Suigeneris Tiyatrosu, Kosova City Theatre Of Suheraka, Ordu Büyükşehir Belediye Karadeniz Tiyatrosu, Amasya İris Tiyatrosu ve Bulancak Replik Tiyatro ekipleri sahne aldı.

Yoğun iş temposundan fırsat buldukça oyunları izlemeye çalışan ve son akşam sahne alan Bulancak Replik Tiyatrosu’nun oyununu izleyen Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse: “Giresun bir kültür ve sanat şehridir. Tüm misafir tiyatro ekiplerimize ve 12 gün boyunca salonumuzu doldurarak bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli halkımıza çok teşekkür ediyorum. Böylesi festivaller şehrimize çok yakışıyor, daha da yakışacak.” dedi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KASTOB’dan ‘Kıyıdaki Kadınlar’ Film Yarışması

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.