nakliyat
DOLAR

28,9919$% 0.23

EURO

31,2252% -0.16

STERLİN

36,3918£% -0.22

GRAM ALTIN

1.866,38%-1,07

ÇEYREK ALTIN

3.135,00%-0,31

BİST100

7.913,76%-0,82

BİTCOİN

1273621฿%0.62168

Yatsı Vakti a 18:31
Giresun KAR YAĞIŞLI
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
X


Milletvekili Aday Adayı Tatlı Depremzedelerle Buluştu

AK Parti Milletvekili aday adayı Kenan Tatlı, deprem bölgesinden Giresun’a gelen depremzede vatandaşlarla buluştu.

Deprem nedeniyle ziyaret ve gezilerine bir süreliğine ara veren tatlı, yeniden çalışmalarına başladı. Tatlı, depremzedelerle olan buluşmasında onların sıkıntılarını dinledi ve yakından ilgilendi.  AK Parti Giresun Milletvekili Aday Adayı Kenan Tatlı, ‘’Dünyada görülmemiş bir felaketle karşı karşıya geldik. Deprem bölgesini gördükçe, depremzede vatandaşlarımızla konuştukça olayın vahimiyetini daha iyi anlıyoruz’’ dedi.   Tatlı, şükürler olsun ki böyle büyük bir devlete ve millete sahibiz, bu yaşanılanları ve sonrasını Türkiye’den başka hiçbir ülkenin kaldıramayacağını, sahip olduğumuz bu birlik ve beraberliği dünyanın hiçbir yerinde şahitlik edilemeyeceğini vurguladı.

Artçıların devam ettiği bölge hakkında yapılan spekülasyonlara inanılmamasını gerektiğini söyleyen Milletvekili Aday Adayı, muhalefet hariç herkes yaraları sarma çabasında, herkes tek yürek olma sevdasında lakin içimizdeki İrlandalılar buna gölge düşürmeye çalışsa da milletimizin yüce ferasetiyle bu günleri atlatacağımıza vatandaşlarımız yürekten inanıyor diye belirtti.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.